29 de juliol 2009

El Xapó: torrades "transgèniques"

De ben segur que tots vosaltres haureu vist a la televisió concursos de l'estil; la síndria, la patata o la pastanaga més gran del món. Doncs al Xapó creiem que tenen les llesques de pa més grans del planeta, si més no, estem segurs que cap de vosaltres té un plat a casa on hi puguin cabre les seves torrades. Amb gana segur que no us quedeu.

Hi ha llesques de tot tipus, fredes o calentes amb embotits, llom, amb formatge fos... Tot i que la gran especialitat són les torrades amb truites. En tenen de tota mena, de patates, amb gambes o d'alls tendres, entre moltes altres.
Però si no us ve de gust res d'això, heu de saber que també tenen tapes variades i amanides. L'única pega és que només fan sopars els divendres i dissabtes i entre setmana el Xapó només funciona com a cafeteria i restaurant de plats combinats al migdia. Això si, per sopars de grup, ja sigui amb amics o família, podeu trucar amb un parell de dies d'antelació i us reservaran una taula entre setmana. A més d'un menjar bo i abundant té un preu molt raonable, ja que amb una torrada, aigua i postres el sopar surt per uns 15€ per persona.

Així que ja sabeu, si un dia voleu un sopar de rècord, no dubteu en tastar "les torrades més grans del món" i possiblement de les més bones.

Adreça: Avinguda Barcelona,23 / Sant Joan Despí (Tram Bon Viatge)
Telf.: 93-373.19.50


1 comentari:

  1. No ho havia dit fins ara perquè a mi aquestes coses de comentar em fan molta mandra però sincerament he d'admetre que aquest blog m'apassiona. Apart de ser una gran idea, amena i útil, destil·la un sentit de l'humor que em destorota. I sempre que llegeixo alguna cosa no puc deixar de riure imaginant-me el meu company matinero fregant-se les mans abans de començar cada article (amb el permís de la seva sòcia, que també sé del cert que s'ho pren amb molt d'amor i filosofia). A mi, ja m'ho diuen, serà que sóc de rialla fàcil però el puntillu còmic a cada suggerència gastronòmica em fa petar-me de riure. En fi, això, que moleu molt i ho feu molt bé. Ah, i per cert, ja teniu una altra fan del blog: una amiga meva que no deixa d'aplaudir-vos des que sap que els croissants de xocolata del Mistral estan entre les vostres recomanacions. Que mira, hi hauré d'anar aviat i dir-vos el què.

    ResponElimina

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com