17 de juliol 2009

El caliu: menjar de la terra

Una nit qualsevol estaven per Gràcia el Sr. M i la Sta. B i de sobte van fer-se una pregunta que segurament mai ningú s'havia fet abans: "On anem?"

Baixant pel Torrent de l'Olla, van trobar unes llums que van cridar la seva atenció, y cual polillas a la luz allí se dirigieron. El lloc en qüestió era El Caliu. En mirar la carta van decidir que semblava un bon lloc per sopar aquella nit. I efectivament, El Caliu és un restaurant molt tranquil i acollidor, on es pot gaudir de bons aliments de la nostra terra. Està decorat com una de les típiques masies que podem trobar a qualsevol lloc de Catalunya. A la seva carta hi podreu trobar sobretot menjar molt casolà: llesques de pa torrat amb embotit, diferents amanides, carns com botifarra, llom... I si res d'això us sembla bé, també podreu trobar altres plats com per exemple pizzes.

El preu mig per dues persones és d'uns 10 o 12€ demanant un primer, dos segons, postres i aigua. Si beveu vi us costarà una mica més car. Tot i així la relació qualitat/preu és molt bona.

Si aquell dia us sentiu patriotes, voleu sentir l'esperit de la terra i voleu menjar bé, aquest és un bon lloc.

Adreça:
C/Torrent de l'Olla nº38-40
Telf:93-458.47.70


2 comentaris:

  1. El piyjor bareto que he visitat des de fa olt de temps. Pizza barata congelada, i una llesca de xicle que feia un poc de fàstic. Una presa de pèl. Moooolt dolent. N'hem sortit molt enfadats.

    ResponElimina
  2. Estimat "Anonim",
    Lamentem que no t'hagi agradat la nostra proposta.

    Nosaltres quan vam anar les llesques eren força bones i de les pizzes no podem opinar perquè no en vam demanar.

    Esperem que alguna de les altres propostes si que et faci el pes i sobretot gràcies per participar en el blog.

    ResponElimina

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com