17 de juliol 2009

La terrassa: un local molt peculiar

Sovint les aparences enganyen i si algú de vosaltres està per plaça de Sants i decideix sopar a La terrassa esperem que no el tiri enrere l'aspecte una mica atrotinat del local. A simple vista sembla un bar d'avis amb tots els ets i els uts: màquina escurabutxaques, carajillus i els cambrers que encara que a primera vista ho sembli, a la carta no hi ha alós flito tles delicias.

A La Terrassa hi trobareu des d'amanides, torrades o creps i pels més agosarats arais, pites i altres plats d'aquesta mena. Normalment és un lloc molt íntim tot i que, quan hi ha futbol, la cosa s'anima. Pels amants dels dolços tenim una mala notícia ja que la seva carta de postres és bastant limitada. Però això a Sants no és cap problema ja que és fàcil, sobretot a l'estiu, trobar alguna gelateria oberta pels voltants.

A més a més tant la panxa com la butxaca sortiran ben contentes perquè els plats estan molt bé i a un preu molt raonable, uns 12€ per cap.

Qui no arrisca no pisca, així que si esteu per Sants sigueu valents i quedareu ben contents.

Adreça: C/Galileu núm. 22

4 comentaris:

  1. doncs no el coneixia! i està al costat d casa meva...ja hi faré un tastet ;p

    ResponElimina
  2. Ei patri!
    Moltes gràcies per entrar i amb aquesta gran actitud!jeje
    Un peto molt fort maka!

    ResponElimina
  3. Ei nois!!!! Molt bona idea la del blog, i quins sopars per festes de sants que ens vam fotre a la Terrassa eh Bea? Bé, les últimes informacions indiquen que ara han canviat d'amos, i em sembla que la vetllada ja no pinta tant interessant.
    Un petó per tots dos!!

    ResponElimina
  4. Si han canviat d'amos ja fa un temps i la veritat que el local ha perdut aquell encant que em va fascinar el primer cop que hi vaig anar amb vosaltres. Però la carta continua sent la mateixa i quasi mai hi ha ningú així que encara és un bon lloc per anar!

    ResponElimina

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com