02 de novembre 2011

SHUNKA: El millor japo del món i part de l’estranger!

Incomprensiblement hem trobat una parella més intrèpida que la formada pel Sr. M i la Sra. B, intrèpida i amb molt de “poderío” perquè gràcies a ells podem deixar constància del millor japonès del món i part de l’estranger! Crec que el text s’explica genial per si sol així que sense més dilació, aquí el teniu:

Una nit de dissabte "La Fisio en casa" i el se acompanyant van anar a sopar a un restaurant japonès anomenat Shunka, que no sé el que vol dir, però trobo que és un nom prou maco. El motiu de la tria del restaurant és que l’acompanyant de "La Fisio en casa" havia perdut una aposta i havia de pagar un sopar romàntic al MILLOR RESTAURANT JAPONÈS de Barcelona. 

I vet aquí, que no només és el millor de Barcelona, sinó que també és considerat el millor d’Espanya, dels millors d’Europa i dels millors restaurants japonesos fora del japó. Oita tu!!! En aquest restaurant vam poder gaudir d’uns plats deliciosos típics del japó. Per començar, una amanida amb sashimi, espectacularment bona, les algues tenien un sabor suau i melós, la salsa estava al seu punt i el peix es desfeia a la boca. En acabat, vam assaborir unes boles d’arròs a la barbacoa, molt bones també, tot i que un pèl seques, jo recomano menjar-les acompanyades amb algun peix. Després ens van portar una tempura de verdures i llagostins deliciosa!! L’arrebossat no tenia res a veure amb els de la resta de restaurants japonesos que he anat, i no són pocs. Era cruixent i més gruixut, exquisit!! I la verdura, es notava que no era congelada, així com els llagostins, que juro per Déu nostro senyor que no eren del Capitán Pescanova, eren fresquíssims!! Deliciós!! Més tard vam demanar uns makis de tonyina, salmó i alvocat, amb sèsam per sobre i “huevas” de no sé quin peix, eren taronges per si us interessa. Espectaculars els makis! Es desfeien a la boca, per la textura no semblava peix cru, era molt melós, es barrejava amb l’arròs... mmmh!! Quin plaer pels sentits! I per acabar, vam demanar un sushi variat, que no va ser menys que la resta de plats, el segon millor sushi de la meva vida (el millor el vaig tastar al japó, només faltaria...), igual de melós i de sabor suau. Us he de dir que a mi la textura del peix cru em fa una mica de respecte, però aquest era tan melós que me’n podria haver menjat un kilo. Tot això acompanyat d’un vinet blanc de la casa la mar de suau i bo i una ampolleta d’aigua fresca. I per postres, uns miche farcits de gelat de nata i maduixa amb trocets, molt i molt bo! El postre consisteix en un pastisset blanc i rodó fet a base d’arròs, amb una textura molt tova, com de xiclet mastegat (segons el meu acompanyant, i la veritat és que no li sé trobar un adjectiu més encertat). Estava... deliciós és poc!! La massa s’estirava i a dins trobaves el gelat fresquet... quin contrast més bo!! 

Tot això, evidentment es paga, tot i que ens pensàvem que seria bastant més car, ens va costar 45 euros per persona. És clar que els ingredients de qualitat i el servei que donen al restaurant mereixen la pena, i per fer-ho de tant en tant, no està gens malament! Tots ens mereixem donar-nos un plaer, i aquest, és un molt bon lloc per fer-ho.

1 comentari:

  1. Nota. No hacer apuestas con la fisio en casa... menuda ruina...

    P.D.: el meu aniversari es el 19 de febrer, et deixo que em convidis XDD

    ResponElimina

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com