23 de novembre 2011

El rebost de la plana: l'originalitat feta cuina

El lloc que comentem avui va ser recomanat per l’amic Dumaq, a qui el sr. M i la sra. B van decidir fer-li cas i no van penedir-se! Tot va començar una tarda gris, però això no va acabar amb la seva il·lusió i van decidir encaminar-se cap al barri de Gràcia. Quan anaven en el Tram van decidir prendre una ruta alternativa que els estalviés temps, així que van baixar per anar a buscar el Metro. Al principi plovia una mica, però només tres passes després va començar a caure el Gran Diluvi Universal. Tot i així no es van fer enrere: “l’amic Dumaq ens l’ha recomanat, valdrà la pena”, van dir-se. En arribar a Fontana, van buscar un lloc per fer una cerveseta i fer temps, ja que havien arribat molt d’hora i tenien reserva a les 22h. Quan faltaven uns 15 minuts perquè fos l’hora, van trobar un bon lloc.



Quan la parella estava xopa, amb la roba pesant 30kg més de l’habitual i amb la birra encara a la boca per les preses, van anar capcots cap al restaurant, que ràpidament els va retornar la il·lusió amb la que havien començat el dia. Un cambrer molt agradable els va indicar on podien seure i els va donar les cartes. Hi havia diferents entrants: croquetes de pernil, bunyols de bacallà, amanides. Però hi va haver dos plats que els van fer dubtar especialment: camembert fregit o formatge de cabra amb coulis de tomàquet. Al final es van decidir per la segona opció: excel·lent! De segon hi havia carns amb salsa de pebre o de rocafort, peixos, rissoto de bolets i gambetes, carpaccios... La parella va decidir-se per uns medallons de llom amb la salsa de formatge i un cruixent de patata amb carxofes que era boníssim i molt abundant. 

Per postres hi havia mus i gelats, però dos plats els van cridar l’atenció: sopa de fruita amb gelat de vainilla (que per la mida del plat i la quantitat podria ser un plat únic) i la flor de xocolata amb moussina de torró, molt bona. Amb sangria, dos plats per cap i postres, el sopar va costar uns 30€ per cap, que no podrien haver estat més ben invertits! 

Per una ocasió especial no dubteu d’anar al Rebost de la plana. Un restaurant molt acollidor amb un servei molt agradable. Per no parlar un altre cop del menjar...  

Adreça: C/ Gran de gràcia, 196-198
Telf.: 93.237.90.46
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com