19 d’octubre 2011

Restaurant Gusto: Per a una vetllada de cine, però sense crispetes!

La intrèpida parella formada pel Sr. M i la Sra. B té les seves debilitats i, com haureu pogut anar esbrinant al llarg de totes les seves aventures, el menjar italià és una d’elles. Per aquest motiu, en una de les seves romàntiques vetllades van decidir donar-se el “gust” i van animar-se a tastar el que el restaurant “Gusto” (oju a l’ostentació d’originalitat en el joc de paraules eh!) els oferia.

En un local decorat amb un estil modern i envoltats de retrats de les més increïbles dives del cinema, sorprenentment hi trobareu pizzes elaborades amb ingredients ben diversos (entre 9 i 13 €) i des de Sortir per Barcelona recomanem la Pizza da Gino, animeu-vos a descobrir què us amaga! També és molt i molt recomanable la pasta, fresca o seca, (entre 11 i 13 €, o 18 € amb ingredients més exquisits per als més sibarites), ‘rissotos’ variats per uns 12 € i també plats de carn i peix cuinats al més pur estil italià.  En darrer lloc, però no per això pitjor, ¡les postres! (siiiii, tomaaaaaaa, fiestaaaaaaaa) totes sobre els 5 €, tot i que recomanem especialment el Tiramisú.


A més a més, si viviu pels voltants i sou un pèl mandrosos també podeu encarregar menjar que us el portaran fins la mateixa porta de casa vostra! 

Adreça:c/ Roselló 108 (Al costat de la parada de Metro L5 Hospital Clínic)
Telf: 93.323.65.75
Web: www.gustoristorantepizzeria.com

1 comentari:

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com