03 d’octubre 2011

Da Paolo: “Un italià més.... però excel•lent”


Els nostres intrèpids amics tenien ganes de gresca i xerinola i en un moment de la conversa la sra. B va dir:

- Anem a sopar! Tinc ganes d’alguna cosa exòtica. 

El sr. M, conegut per la seva intrepidesa i el seu esperit innovador, va contestar ràpidament:

- Ja ho sé! Anirem a un italià que m’han dit que és boníssim. 

Després de tres rondes a pedra, paper o tisora van decidir democràticament que efectivament anirien a l’italià en qüestió. 


Un cop van ser allà van entrar a un local molt ben decorat i amb uns cambrers molt atents. En mirar la carta van veure que, efectivament, estaven a un italià. Pasta, risotto, pizzes, carns, amanides... Així que, tot i que els havien dit que la pasta d’aquell restaurant era molt bona, ells van decidir-se per la pizza. Les hi ha de mil gustos diferents: quatres estacions, quatre formatges, amb salami picant, amb salmó fumat i pinya, i algunes més. El cert és que les pizzes no estaven pas malament, ans al contrari!


Per postres i havia una àmplia carta: Panna cotta amb fruits del bosc, copa Mónica (gelat de vainilla amb xocolata calenta), creps de xocolata, sorbet de llimona i també baba al limoncello, que sí, a primera vista pot semblar una combinació estranya i com un dels ingredients no s’acostuma a menjar pot tirar enrere, però el limoncello fresquet està la mar de bo, refieu-vos de nosaltres!
 

En quant al preu, no és gens car. Les pizzes entre 8 i 10 euros, la pasta també i els postres uns 4 euros. En total per dues pizzes, dues postres i aigua ens va costar poc mes de 15 euros per cap. Un petit detall és que fent la reserva per Internet et fan un 20% de descompte sobre el menjar (no sobre la beguda) que en el nostre cas van ser uns 7 euros menys, que en els temps que corren sempre s’agraeix.  

Adreça: Av.de Madrid 63.

Telf.: 93 490 48 91

Web: http://www.dapaolo.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com