18 de setembre 2009

Pub Mediterráneo: Amb tots els sabors del mare nostrum

Amb les pluges de setembre també arriben les pluges de suggeriments a la safata d’entrada del nostre e-mail (ja era hora!).
La Ruth ens va enviar un correu convidant-nos a visitar el Pub Mediterráneo i tan entusiasmats com decidits vam agafar la motxilla d’exploradors intrèpids i vam fer camí cap a l’eixample que hi falta gent! Ja ens havien avisat: “és petit i s’omple i ràpid”. I la veritat és que si, vam arribar a les onze como un clavo i el local ja estava a vessar.
El Pub Mediterráneo és com el mar que li dona nom: una barreja perfecta de diferents cultures. S’hi pot trobar gent de moltes edats (tot i que sempre ben jovials) i de tota mena. Fan tota classe de copes i podreu gaudir de bona música en directe al mateix preu que en qualsevol altre bar. Nosaltres vam escoltar tres cantants i cadascú va tocar un estil ben diferent (i tots tres ens van agradar moltíssim). Va ser una gran vetllada gràcies a una gran idea! Així que només ens resta donar-li les gràcies a la Ruth i convidar-vos a tota la resta a que ens descobriu nou llocs!
Adreça: C/Balmes, 129
Horari: 23h fins segurament les 2 o les 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com