20 de febrer 2011

TAI FENG: Menjar japonès fins a rebentar

La nostra amiga Lila torna a la càrrega! No hi ha qui la pari, i bé que ens agrada! Ara ens deleita amb un restaurant japonés, per a tots aquells amants de la cuina asiàtica i del bon menjar! Esperem que us agradi i, un cop més, convidar-vos a tots a enviar els vostres suggeriments perquè entre tots poguem fer aquest bloc cada cop més i més gran!

Enviat per Lila:

Si algun dia teniu desig (“antoju”, vaja) de plats japonesos, podeu menjar-ne fins a rebentar al TAI FENG, un bufet de menjar japonès a la carta que trobareu al carrer Muntaner 111.

El restaurant ofereix 80 plats per triar (amanides, sopes, fideus, arròs, carn, maki, sushi, etc), i l’únic requisit és que els escolliu de 3 en 3. És a dir, cadascun dels comensals comença triant 3 plats i, a partir d’aleshores, per cada ronda en pot acumular 3 més fins que la salsa de soja li surti per les orelles.

Segurament no és un japonès 100% autèntic, però segur que és millor que els bufets giratoris que he visitat (el menjar és calent); i l’última vegada vam veure-hi unes clientes japoneses (per si serveix de guia).

D’altra banda, estàs més tranquil que en altres restaurants japonesos on els cambrers no et treuen l’ull de sobre i de seguida que poden et recullen el plat, com si fos una competició per veure qui és més ràpid.

El preu? 15’50 euros de diumenge a dijous i 16’50 els divendres, dissabtes i festius, amb les postres incloses; beguda a part.

Les racions no són ni massa ni poc. Per l’aparença creus que arribaràs, de sobres, a la segona ronda; però personalment les dues vegades que hi he anat m’he plantat en els tres primers plats, i he sortit plena.


ADREÇA: c/ Muntaner, núm. 111, Barcelona
TELF.: 93.323.13.79


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com