16 de febrer 2011

Brutus: el menjar de Gullivert

En algun moment de la nostra vida, m’atreviria a dir que el 96’37% de nosaltres (tinc massa temps lliure i he fet un estudi...) hem llegit, vist o sentit a parlar de les aventures de Gulliver. Per qui no tingui infància, o memòria, faré un petit resum: un home, que anava a liliput, un poble/país amb gent minúscula i creien que era un gegant. Doncs bé si voleu sentir-vos com liliputenses només cal que aneu al Brutus. 

És un restaurant que si mires la carta potser passes de llarg, ja que pot semblar un restaurant de menjar ràpid, ja que el que podem trobar son hamburgueses, gossets calents (hot dogs vaja) , entrepans, patates i coses per l’estil. La gràcia d’aquest lloc ve resumida en la frase que duen els cambrers a les seves samarretes “Donde come 1 comen 4”. És molt encertada ja que els hot dogs son de 40 cm de llarg els nuggets jo crec que son dos pollastres el pit de dos pollastres siamesos i les hamburgueses si els hi posen 4 potes podrien ser tamborets. 

En contra del que pugui semblar, el dinar, tot i ser desmesurat, és molt bo i és un lloc ideal per anar amb amics. La recomanació que s’ha de fer pels intrèpids que decidiu anar al Brutus és que NO demaneu un plat per persona ja que són prou grans. Si compartiu menjar us assegurem que no us quedareu amb gana i serà d’allò més econòmic, ja que el dia que vam anar vam sortir rodolant del restaurant i tan sols va costar 10 € per cap. 

Un detall per la gent que hi vagi és que si poden, paguin amb targeta, no crec que mai signeu amb un bolígraf similar. 

ADREÇA: Passatge Posoltega, 7, 08030
TELF.: 935 14 03 74 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com