14 de setembre 2010

La esquinica: Tapes al moment

Al fi comencem a rebre recomanacions a mansalva, no donem a l’abast! Novament, utilitzarem noms en clau. Primer, el bessó cinèfil recomana un lloc, que tenim a la recàmera; i ara el Sr. Marc (no sembla un nom massa en clau, però poca gent el coneix així) ens porta a “La esquinica” un bar al barri d’Horta on anar a tapejar.
Aquest cop, va anar el Sr. M acompanyat de cinc amics. Quan van arribar hi havia cua, però se’ls va aparèixer la verge i just l’única taula que quedava lliure era una rodona per sis persones en zona de no fumadors; conclusió: aneu d’hora o intenteu reservar (que no sé si es pot).
Quan ja van estar tots asseguts, van demanar les begudes i van començar a mirar les tapes. Era difícil decidir-se, però finalment van aconseguir posar-se d’acord. Des del moment en què li van dir al cambrer fins al moment en què va arribar l’última tapa van passar COM A MOLT 3 minuts i totes estaven calentes i molt bones, tant que no van dubtar en demanar una segona ronda, que van portar també en “zero coma” tot i que el local estava a rebentar.
Finalment, per baixar el sopar van demanar postres, què també estaven molt bones. Van sopar per uns 15 euros per cap, menjant com uns senyors - uns senyors que es posen porcs menjant, però senyors al cap i a la fi -.
Sense cap dubte, és un lloc molt recomanable per anar de tapes.
Adreça: Passeig de Fabra i Puig, 296, Barcelona
Telf.: 93.358.25.19

3 comentaris:

  1. I la Sra B. com és molt llesta els va enredar per tornar un dia!

    Sincerament recomano La esquinica a tothom! El local té un look molt guai i les tapes están boníssimes, però el millor de tot es que és al·lucinant com et porten de ràpid el menjar! Van trigar menys de cinc minuts!!

    Vam haver d'esperar molta estona... però va valdre la pena!

    ResponElimina
  2. Jo fa anys que hi vaig de tant en tant i m'encanta :) em fa molta gràcia que totes les tapes tinguin el nom en "maño": chipironcicos, jamoncico, pataticas... xD

    Per cert, diria que es pot reservar, però has d'anar en persona per a que et donin un número o algo així...

    ResponElimina

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com