10 d’agost 2011

FLAMANT: “Amb o sense esmòquing un sopar de luxe”


Perquè després diguin que els del ‘Bai Llobregá” som uns garrulos... Amb molta classe i molt de glamur el Sr. M i la Sra. B van decidir llançar la casa per la finestra i donar-se un homenatge. Per això van reservar taula al Flamant, recomanat per una bona amiga a qui anomenarem “Ossa” per preservar la seva intimitat.


Anaven preparats per buidar la cartera, “porque ellos lo valen”, la Sra. B es feia un any més sabia i més bella i l’ocasió ho mereixia. Només entrar el local ja prometia, una decoració molt “vintage” i luxosa. Però quan van seure a la taula i els van portar els plats, els seus sentits van enlairar-se cap al cel (perquè ens entenguin a casa: que tot estava bo de collons!). Per picar, unes croquetes i una amanida per compartir; com a plat principal, bacallà amb gorgonzola i codonyat i medallons de vedella amb patata trufada. No vam demanar vi perquè després havíem de conduir, però tot això més dos postres “pepino, pepino”, van sortir a 20 euros per cap. Així que si un dia us voleu donar el gust o necessiteu impressionar alguna churri o, senzillament, us surt de.. dins, el Flamant és una opció on menjar més que bé i trobar preus raonables!


Areça: c/ Enric Granados, 23
Telf.:93.323.16.35

3 comentaris:

  1. Jo també hi he anat i em va encantar!!! :)
    Una altra recomanació... Cuines de Santa Caterina, al Mercat de Santa Caterina :P

    Que us vagi de gust!

    Petonet

    ResponElimina
  2. Me encanta este sitio! Yo solía ir mucho por ahí, pero me comentaron que ya no existe como Flamant, que han cambiado los dueños y el local. ¿Sabéis si es así realmente?
    www.losbonvivant.com

    ResponElimina
  3. Pues sólo hemos ido una vez, así que no te puedo decir si son los mismos dueños o no. Lo que si sé es que se sigue llamando igual!

    A ver si alguien se pasa por aquí y te puede contestar!

    Saludos!

    ResponElimina

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com