30 de desembre 2010

El niNus: Un petit Bulli al costat de casa

Deu ser cert que per Nadal la gent se sent més generosa perquè per aquestes dates tornen a ploure'ns les col·laboracions! Aquest cop la nostra amiga Lila repeteix i ens porta un suggeriment de molt nivell! A nosaltres només ens queda DESITJAR-VOS UNES FELICES FESTES I QUE ENTREU MOLT I MOLT BÉ AL 2011!!


"Un oasi en un lloc estrany. Un regal per als sentits. Una oportunitat per a la descoberta gastronòmica: Així és el niNus, un restaurant modern i càlid (tant pel color taronja de la seva decoració com per l’actitud propera dels seus amfitrions), on, tanmateix – no us espanteu-, s’ofereixen opcions més econòmiques que a casa d’en Ferran Adrià.

Entrant en matèria, l’oferta del niNus inclou servei de bar-cafeteria, servei de càtering, dinars de menú i sopars a la carta.

Els dinars de menú, amb un preu al voltant dels 10 euros, proposen plats típics d’un bar al migdia (com pasta, llegums, carn o peix), però també alguns menys comuns (com el cus-cus); i, en qualsevol cas, totes les opcions incorporen un punt innovador i atent amb el comensal, que molt sovint no s’espera determinada presentació o acompanyament.

Pel que fa als sopars a la carta, ells sols constitueixen una raó de pes per visitar el restaurant. Valorats en uns 21 euros, es composen d’una degustació de cinc tapes, un plat a triar entre els segons i un plat a triar entre les postres, amb beguda, pa i una copeta de vi. Ara bé: Quines tapes! I quins plats!

Gotet de vichyssoise, croqueta de pernil ibèric, tempura de verdures amb salsa de soja, boletes de formatge de cabra, provolone, carpaccio de vedella amb foie, saltejat de bolets amb pernil, trinxat de la Cerdanya... En fi, una delícia en càpsules petitones que, sembla que no, però atipen; i després a veure qui té forces per als segons, que són molt generosos i també n’hi ha per sucar-hi pa.

Canelons cruixents de carn d’ànec, bacallà a la musselina d’all, costelletes de xai, magret d’ànec amb salsa teriyaki... I, espereu, perquè quan sembla que no pot ser millor vénen les postres – casolanes, és clar –. I la veritat és que jo no en sóc gens fan, dels dolços, però us puc assegurar que el brownie, el tiramisú, el préssec de vinya al forn amb gelat de llet merengada, la torre de cookies i gelat de vainilla són... vaja, que no hi ha paraules.

Molt probablement, les butxaques de la majoria de nosaltres no ens permetran anar-hi cada cap de setmana; això sí, no serà per falta de ganes".

Adreça: c/ Severo Ochoa, 12, Esplugues de Llobregat
Tel.: 93.371.60.12/657.244.122
E-mail: lm2006bcn@hotmail.com

1 comentari:

  1. La Sta. B dóna el vist-i-plau a aquesta proposta! Cert que hi has d'anar amb la mentalitat oberta i decidit a prendre el que el posin i que no és opció massa econòmica, però és una iniciativa molt innovadora, propera a casa i de ben segur que no us decepciona!

    ResponElimina

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com