01 de novembre 2010

L’OLLA DEL TORRENT: allà on es cuinen els ingredients més dolços

Al bell mig de Gràcia es troba l’Olla del Torrent, una creperia familiar i acollidora que la Sra. B. va descobrir passejant un dia amb una bona amiga de la infància, a qui anomenarem Tatanet. De fet, va ser ella qui li va descobrir, ja que és propietat d’un cosí seu (no, no m’ha pagat res per aquesta entrada...).
A l’Olla del Torrent trobareu tot el que cal per cuinar una tarda ben dolça, com va fer la Sra. B, fent petar la xerrada en una tarda lliure d’homes! Creps, batuts, bikinis, gelats, pastissos, xocolata desfeta, orxata, granissats... I TOT, TOT i TOT casolà i elaborat allà mateix! El preu, uns 3 o 4 euros de mitjana.
No us deixeu intimidar per la primera impressió perquè, tot i que sembli petit, el local té dues plantes i segur que hi trobareu lloc, o a dalt o a baix o a baix o a dalt, tant se val, que ja se sap que l’ordre dels factors no altera el producte.
Així que ja ho sabeu, animeu-vos a passar una tarda gracienca i visiteu l’Olla del Torrent. No us penedireu!
Adreça: Torrent de l’Olla, 106
Telèfon: 93.210.49.01
Horari: dilluns, dimarts, dijous i diumenge: de 17 a 23 hores; divendres i dissabtes: de 17 a 1 de la matinada; dimecres tancat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com