24 de març 2010

La Fugazetta: “Pizzes a Corneliani”

Un bon dia el Sr. M i la Sta. B passejaven pels voltants de la seva tranquil·la, petita i bonica ciutat quan, de sobte, ella li va dir: ‘Oh! Il mio cuore, quina gana que tinc!’ Ell sense pensar-ho ni un moment, i tan romàntic com la seva estimada li va contestar: ‘Però, que xerres? Si tens gana anem a sopar!’.

En aquell moment, l’objectiu va ser trobar un bon lloc per menjar. Ella, tan bohèmia, somiadora i romàntica com sempre li va proposar: ‘Oh, amore mio, perquè no anem a Roma? io voglio una pizza per sopare!’; ell, seguint el seu joc, no va dubtar un segon en dir-li: ‘A ROMA?!?! Se te’n va la pinça o que??? Vols pizza? Doncs jo et portaré a un lloc aquí al costat on fan unes pizzes boníssimes, i podem anar-hi caminant!’.

La Sta. B, una mica incrèdula, va cedir i van enfilar cap allà. Cada cop es desanimava una miqueta més, pels voltants no veia cap panteó, ni cap fontana ni molt menys cap coliseu, però finalment van arribar a La Fugazetta, un restaurant italià força íntim i tranquil, on van tastar unes pizzes que, no us enganyarem, no són com les de Roma, però si no teniu ganes d’agafar l’avió, és un molt bon lloc per anar a sopar, a més, surt bastant més econòmic.

Així que no ho dubteu, si algun dia us sentiu amb ganes de menjar una bona pizza sense haver de fer massa quilòmetres, “La Fugazetta” és un lloc perfecte!

Adreça: c/Vistalegre, 91. Cornellà
Telèfon: 93.471.01.14




1 comentari:

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com