20 de gener 2010

La Terraza: bones tapes al satèl·lit Cornellà del Planeta Barcelona.

Un petit pas per al Sr. M. i la Sra. B. però un gran pas per al jovent català! Perquè hi ha vida més enllà de la Ciutat Comtal, i així vam agafar un coet espacial per deixar enrere el planeta Barcelona i descobrir altres móns. Després d’un llarg viatge vam aterrar a Cornellà i vam plantar la nostra bandera a La Terraza.

Allà vam poder tastar unes de les millors tapes que us pugueu imaginar, tant bones o més que les del local més reputat de Barcelona. El millor, les patates braves, el ‘cochinillo’ i un plat molt especial anomenat ‘flamenquito’ que, tot i venir d’un altre planeta us encantarà, però no us desvelarem la sorpresa.

La relació qualitat preu és molt bona i amb gana ja us assegurem que no us quedareu.

Així que ja sabeu, sigueu intrèpids! Agafeu les escafandres, la nau espacial i exploreu altres mons que la majoria de cops surt bé!


Adreça: Av/del Parque núm 14, Cornellà

Telf: 93.377.63.05




3 comentaris:

  1. Uala ni que fos un safari venir al Baix! :D
    A veure si un dia us motiveu encara més i creueu el riu, que més enllà hi ha uns puestus increïbles! Salut i felicitats pel blog!

    ResponElimina
  2. T'animem a que ens proposis algun d'aquests llocs i anirem a probar-los, que sempre estem disposats a dinar/sopar bé!jeje

    I com que un ocellet ens ha dit que tens fusta d'escriptor, si et ve de gust pots escriure tu mateix la critica del lloc que més t'agradi, enviarnosla i la penjarem amb el teu nom.

    Ens encanta tenir gent participativa per aquí!

    Gràcies!

    Sr. M. i Sta. B.

    ResponElimina
  3. té molts inconvenients anar a la Terraza! el primer de tots i més important és que no tothom té una nau espacial!

    ResponElimina

Envieu les vostres suggerències a: sortirbarcelona@gmail.com